ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κανάλια: Πλήθος κόσμου στην Ψαράδικη Βραδιά

Με πολυπληθέστατη συμμετοχή και εξαιρετική επιτυχία αναβίωσε η "Ψαράδικη βραδιά", στα Κανάλια το βράδυ της Παρασκευής (29/7)
Κανάλια: Πλήθος κόσμου στην Ψαράδικη Βραδιά
Η διοργάνωση ήταν άψογη, τα ψάρια νόστιμα, το κέφι πλούσιο, το περιβάλλον απίθανο, γλέντι, τραγούδι και χορός μέχρι τα ξημερώματα, με λαϊκό συγκρότημα. 
 
Η εκδήλωση αυτή που προετοιμάστηκε με εξαιρετική επιμέλεια και φροντίδα από τα μέλη και τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου "ΑΠΟΛΛΩΝ", του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίων "Ο ΗΤΑΥΡΟΣ" πάντα σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της ΕΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετοχής πολιτών από όλη την περιοχή οι οποίοι συνδύασαν την διασκέδαση με ένα όμορφο τριήμερο στο διπλανό παραθαλάσσιο οικισμό "Καμάρι".
 
 
Ο Απόστολος Καραδήμος, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Καναλίων "ΑΠΟΛΛΩΝ" φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία της όλης εκδήλωσης δήλωσε: Για την μεγάλη επιτυχία της Ψαράδικης Βραδιάς αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια άπαντες που έλαβαν μέρος στην όλη διοργάνωση, δηλαδή προετοιμασία και διεξαγωγή, εθελοντές, αιρετοί, χορηγοί αλλά και οι παριστάμενοι οι οποίοι με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλαν στην άριστη εικόνα όλης της εκδήλωσης. Για να δουλέψει άριστα ένας κινητήρας έχει ανάγκη και το πιο μικρό γρανάζι. Είναι όμως ανάγκη να γίνει ιδιαίτερη μνεία στις προσπάθειες και στην αποτελεσματικότητα των καταστημάτων της πλατείας, τα οποία υπήρξαν η ψυχή και η καρδιά της εκδήλωσης ώστε όλος ο κόσμος να βρεί τραπέζι να καθίσει".
 
Η βραδιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους.
 
Φωτογραφίες - Θανάσης Παπαθανασίου