ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού τον πεζόδρομο και τους κάθετους σε αυτόν δρόμους

Ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Χαράλαμπου Πάσχου
Χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού τον πεζόδρομο και τους κάθετους σε αυτόν δρόμους

Σήμερα (σ.σ. χθες 29/7) το μεσημέρι κλήθηκα εσπευσμένα από τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, τον Σταύρο Χατζή, να συμμετάσχω σε κλειστή σύσκεψη στην αστυνομία με τον διοικητή του ΑΤ Βελεστίνου, ώστε να φανεί ο ομοθυμία του δημοτικού συμβουλίου, στον κανονισμό του πεζόδρομου που ψηφίστηκε χθες από το δημοτικό συμβούλιο. Επειδή ποτέ ως παράταξη δεν κρυφτήκαμε πίσω από φθηνές δικαιολογίες αλλά πάντα είμαστε παρόντες στα δύσκολα κι ας μην έχουμε την ευθύνη διοίκησης, δώσαμε κι εκεί το παρόν ώστε από Δευτέρα 1η Αυγούστου να εφαρμοστεί χωρίς καμία παρέκκλιση ο νέος κανονισμός του πεζόδρομου.

Είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού τον πεζόδρομο και τους κάθετους σ` αυτόν δρόμους (εφόσον τελειώσει η αποκατάστασή τους), τηρώντας ευλαβικά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ψηφιστεί για τους επαγγελματίες αλλά και για τους πολίτες.

Θα είμαστε παρόντες ως παράταξη Μείζονος Αντιπολίτευσης πάντα για το καλό των πολιτών, αναλαμβάνοντας ευθύνες χωρίς να περιοριζόμαστε απλά στο θεσμικό μας καθήκον που είναι ο έλεγχος της δημοτικής αρχής.