ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μιχάλης Κουσκουρίδας για το "κτηνοτροφικό"

Ο Μιχάλης Κουσκουρίδας για το "κτηνοτροφικό"

Αγαπητοί συνδημότες.

Χθες δημοσίευσα σε ανοικτή επιστολή την άποψή μου για τον τρόπο με τον οποίο η απερχόμενη σημερινή Δημοτική Αρχή διαχειρίστηκε τα οικονομικά και κυρίως την αντίληψη που έχει για τις αξίες  και τα προβλήματα των δημοτών.

Μέτα από ελάχιστες ώρες δυστυχώς  ο κύριος Δήμαρχος φρόντισε να με δικαιώσει και να  επιβεβαιώσει  με απόλυτο τρόπο τις θέσεις μου για τον τρόπο που διαχειρίζεται και ασκεί την εξουσία.

Επιβεβαίωσε στην πράξη ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι εξουσία και  όχι η λύση των προβλημάτων των δημοτών.

Κύριε Δήμαρχε, το πρόβλημα των κτηνοτρόφων δεν θα λυθεί με τις "επιβαλλόμενες" ευχαριστήριες ανακοινώσεις, στηριζόμενες σε ένα στρεβλωμένο έγγραφο (όπως αποδείχθηκε με δική σου  ευθύνη) εισήγησης για Αναμόρφωση του Προυπολογισμού.

Αυτό το έργο είναι έργο πνοής για τους κτηνοτρόφους αυτής της περιοχής.

Είναι έργο ζωής για αυτές της οικογένειες που αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες να επιβιώσουν και να σταθούν ζωντανές.

Όλοι και κυρίως οι κτηνοτρόφοι, γνωρίζουν ποιος ανέδειξε το πρόβλημα τους, ποιος έτρεξε  τις διαδικασίες και ποιος έβγαλε την πίστωση των 125.000 € για να δοθεί η  λύση του προβλήματος.

Σε ότι με αφορά διευκρινίζω με απόλυτο τρόπο ότι θεωρώ  αναγκαιότητα την υλοποίηση  του έργου και   η  προσπάθειά μου ήταν να στηρίξω τον αγώνα για  την επιβίωση αυτών των οικογενειών και δεν  το συνδύασα πότε  με την ψήφο στις επερχόμενες εκλογές.

Είμαι επίσης σε θέση να επιβεβαιώσω με απόλυτο τρόπο ότι και η πολιτεία δια μέσου τις Υφυπουργού της κυρίας Παπανάτσιου Κατερίνας, η οποία έγινε αποδέκτης του προβλήματος  από εμένα τον Φεβρουάριο του 2018, ανέλαβε την δέσμευση διεκπεραίωσης και λύσης του προβλήματος διότι το αναγνώρισε ως μείζον θέμα, ως έργο πνοής και επιβίωσης αυτών των οικογενειών .

Αναγνωρίστηκε ως έργο αναγκαιότητας για την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Ο  Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, έχουν ηθική υποχρέωση να ζητήσουν συγνώμη από τις οικογένειες των κτηνοτρόφων για την καθυστέρηση υλοποίησης του έργου.

Για να γνωρίζουν  την αλήθεια και οι δημότες.

Το έργο στοιχίζει 63.000 €. Η  πολιτεία, δια της υφυπουργού κυρίας Παπανάτσιου, σας διασφάλισε πίστωση 125.000€ στις 7/2/2019. Έχουν περάσει τρεις μήνες και με την ανικανότητα σας αδυνατείτε να υλοποιήσετε το έργο και καθημερινά επιβαρύνετε το λειτουργικό κόστος  αυτών των ταλαιπωρημένων οικογενειών.

Συνδημότες, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε υποψηφίου (δημάρχου, συμβούλου) να διεκδικεί  την ψήφο των δημοτών.

Όχι όμως με αυτόν τον ελεεινό, απαρχαιωμένο, παλαιοκομματικό και εξευτελιστικό τρόπο.

Έλεος, ας δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στις αξίες και στην αξιοπρέπεια των δημοτών. 

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Κουσκουρίδας Μιχάλης Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της  παράταξης

‘Oλοι Μαζί Μπροστά 

με Υποψήφιο Δήμαρχο Τον Χαράλαμπο Πάσχο.