ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανέλαβαν καθήκοντα επίσημα Σαβελίδης - Πολύζος

Επισήμως ανέλαβαν από χθες τα καθήκοντά τους στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας οι προϊστάμενοι Γιώργος Πολύζος και Σωκράτης Σαβελίδης, οι οποίοι θα βρίσκονται στο «τιμόνι» της εκπαίδευσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια
Ανέλαβαν καθήκοντα επίσημα Σαβελίδης - Πολύζος

Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο κ. Πολύζος συνεχίζει αδιάκοπα για έβδομη συνεχόμενη χρονιά να επιτελεί τα καθήκοντά του ως προϊστάμενος και με αφορμή τη νέα θητεία που ξεκίνησε χθες, δέχθηκε συγχαρητήρια και τα θετικά σχόλια συναδέλφων του.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον κ. Σαβελίδη, που επέστρεψε στη θέση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, μετά την κρίση των στελεχών. Εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στον «πύργο» του Μουρτζούκου, τον υποδέχθηκαν με αγκαλιές, λουλούδια, σημειώματα αλλά και ένα συμβολικό δώρο, ένα σετ… μικροεργαλείων. Το δώρο δεν ήταν τυχαίο, καθώς ο ίδιος, στο παρελθόν ως προϊστάμενος, και δεδομένης της ειδικότητάς του, προχωρούσε σε μικροεπισκευές στο προβληματικό κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της δευτεροβάθμιας, για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Κατά την πρώτη επίσημη ημέρα του στο γραφείο, ο κ. Σαβελίδης δέχθηκε την επίσκεψη του βουλευτή Μαγνησίας, Χρήστου Μπουκώρου. Νωρίτερα, ο κ. Σαβελίδης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιο για να ζητήσει την ευλογία του, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας συνοδευόταν από την προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Ρηγώ Φασουράκη.

Ηδη από την πρώτη ημέρα, ο κ. Σαβελίδης δέχθηκε τηλεφωνήματα, μηνύματα και επισκέψεις συναδέλφων του από τα σχολεία προκειμένου να τον συγχαρούν, ενώ άλλοι έχουν ορίσει ραντεβού για τις επόμενες ημέρες.

πηγή: taxydromos.gr