ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Εκτακτο κάστινγκ στην Αργαλαστή για την αναζήτηση κομπάρσων

Και έκτακτο κάστινγκ προγραμματίζεται στην Αργαλαστή σε αναζήτηση κομπάρσων που θα πλαισιώσουν ταινία ελληνοϊσπανικής παραγωγής που θα γυριστεί στο Τρίκερι του Δήμου Νοτίου Πηλίου
Εκτακτο κάστινγκ στην Αργαλαστή για την αναζήτηση κομπάρσων
 

Ηδη την Παρασκευή, από κάστινγκ πέρασαν οι πρώτοι 100 περίπου υποψήφιοι κομπάρσοι. Απλοί πολίτες, κάθε ηλικίας, γυναίκες και άνδρες, διεκδικούν τα δικά τους λεπτά δημοσιότητας στην ταινία ως βοηθητικοί ηθοποιοί, προσήλθαν στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής για να φωτογραφηθούν και δώσουν προσωπικά στοιχεία, στο πλαίσιο του κάστινγκ που γίνεται για την αναζήτηση 500 κομπάρσων.

Οπως είναι γνωστό, το Τρίκερι, θα αποτελέσει φυσικό κινηματογραφικό στούντιο για τις ανάγκες ταινίας ελληνοϊσπανικής παραγωγής, τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Το πρώτο κάστινγκ έγινε στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής και θα ακολουθήσουν τρία ακόμη. Το ένα θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιουλίου, στο Κοινοτικό Κατάστημα της Μηλίνας, από τις έξι το απόγευμα έως τις εννέα το βράδυ και το τρίτο τελευταίο στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, την Πέμπτη 28 Ιουλίου, από τις έξι το απόγευμα έως τις δέκα το βράδυ.

Χθες ανακοινώθηκε και έκτακτο κάστινγκ στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, την Πέμπτη 28 Ιουλίου, από τις 11 το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι.

Στο κάστινγκ μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, οι οποίοι δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Τα αποτελέσματα για την επιλογή των υποψηφίων θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου και όσοι θα κληθούν να συμμετέχουν στα γυρίσματα, θα λάβουν αμοιβή ενώ δύναται να καλυφθούν και τα έξοδα μετακίνησης.

Το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο και γι’ αυτό στελέχη της εταιρείας αναφέρουν ότι προτεραιότητα θα δοθεί σε κατοίκους της περιοχής και όσους διαθέτουν κατάλυμα στον δήμο Νοτίου Πηλίου.

Τα γυρίσματα της ταινίας, που θα πραγματεύεται μία ρομαντική ιστορία θα γίνουν στον οικισμό «Κόττες» στην Αγία Κυριακή Τρικερίου και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 15 Νοεμβρίου.

Πιο διαβασμένα