ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολλαπλές ανακοινώσεις από την Χλόη

Οι Πράσινοι ετοιμάζονται να μπουν δυναμική τη νέα σεζόν στην Γ` ΕΠΣΘ ανακοινώνοντας παραμονές παικτών και νέες μεταγραφές - Λήξη συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Τσούρικα με ένα "ευχαριστώ" για την θητεία του στον σύλλογο
Πολλαπλές ανακοινώσεις από την Χλόη

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

Η Α.Ε.Χλόης ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος Γεροβασίλη Νίκο.

Μας γεμίζει μεγάλη χαρά, όλη την οικογένεια της Α.Ε.Χλόης διότι είναι ένα παιδί που μαζί με τους Σούρλα Αθανάσιο, Συρταδιώτη Δημήτριο και Βαϊόπουλο Αθανάσιο αποτελούν σπλάχνα της Χλόης που θα βοηθήσουν στο μέγιστο το χωριό και την ομάδα τους!

Η Α.Ε.Χλόης ανακοινώνει 2 σημαντικές προσθήκες για την ομάδα μας
 
Τον Γιώργο Καρανικολάου, έναν παίκτη που αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα είτε σαν φουλ μπακ είτε σαν χάφ,ο οποίος έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην περιοχή μας με την φανέλα του Ρήγα και του Απόλλων Καναλίων.
 
Αλλά και του Βασίλη Τσουκαλά ο οποίος αγωνίζεται στην άμυνα και την θέση του αμυντικού μέσου, έχοντας συμμετοχές σε ομάδες της Κομοτηνής!
 
Η οικογένεια της Α.Ε.Χλόης σας καλωσορίζει στην ομάδα!!!
 
Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τις εξής ανανεώσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο:
 
Μιχολίτση Γεώργιο, Ντόντο Ιωάννη, Μαυρογόνατο Γεώργιο, Θέμη Κολοκοτρώνη, Ζαμπόγιας Θεώδορος, Παναγιώτη Μπομπότη, Σεσκλιώτη Κωνσταντίνο, Βαΐτση Χρήστο, Βαϊόπουλο Αθανάσιο, Συρταδιώτη Δημήτριο, Σούρλα Αθανάσιο, Κουσκουρίδα Κωνσταντίνο, Εριάντο Ντογκάνι και Τσιούτσιο Θεόδωρο
 
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον νέο προπονητή της ομάδος μας, κάποιες σημαντικές ανανεώσεις ακόμη αλλά και μεταγραφές που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας!!!
 
Η Α.Ε. Χλόης θέλει να ανακοινώσει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Τσούρικα Κωνσταντίνο.
 
Τον ευχαριστούμε πολύ για την θητεία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και την καινούργια του ομάδα!