ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαχρονικό πρόβλημα με τα ασθενοφόρα και στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Με αφορμή το περιστατικό διακομιδής 54χρονης τραυματία σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου στην Ζαγορά ελλείψει οδηγού ασθενοφόρου ο πρόεδρος των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας Ιωάννης Γατής ανέφερε σε δηλώσεις του πως το πρόβλημα με τα κενά στις βάρδιες ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας Ζαγοράς και Βελεστίνου είναι διαχρονικό κάνοντας λόγο για κωμικοτραγικές καταστάσεις
Διαχρονικό πρόβλημα με τα ασθενοφόρα και στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Αναφορικά με την Ζαγορά, ο κ. Γατής σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Θεσσαλία κατήγγειλε πως είχε προσληφθεί οδηγός, χωρίς, ωστόσο, να μπορεί να οδηγήσει ασθενοφόρο ενώ η υπόθεση της πρόσληψης οδηγού που δεν είναι ειδικότητας ασθενοφόρου, περιήλθε εις γνώσιν και της εισαγγελέως υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου.

"Είναι γνωστό και διαχρονικό το πρόβλημα και στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Από τη στιγμή που δεν είναι καλυμμένες οι βάρδιες των πληρωμάτων στα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας του Νομού, δημιουργούνται αυτά τα θέματα. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στα δύο αυτά Κέντρα Υγείας. Μιλάμε για περιοχές, που καλύπτουν το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου από το Κεραμίδι και το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς το Πήλιο. Είναι κωμικοτραγικές οι καταστάσεις. Εδώ και μια δεκαετία φωνάζουμε να καλυφτούν οι βάρδιες και τα κενά", συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Διαβάστε περισσότερα στο e-thessalia.gr