ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεντάδα ανανεώσεων από τον Ρήγα

Βλιώρας (φωτογραφία), Χότζα, Βαϊόπουλος, Σταματόπουλος και Μπομπότης παραμένουν με τα "κυανόλευκα"
Πεντάδα ανανεώσεων από τον Ρήγα

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Μετά την παραμονή του Λάκη Μπακάλη στο «τιμόνι» της ομάδας, προτεραιότητα για τον Ρήγα Φεραίο αποτελεί η διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού «κορμού».

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε σήμερα την ανανέωση πέντε ποδοσφαιριστών απ’ το περσινό ρόστερ.

Ο λόγος για τους: Μπομπότη, Βλιώρα, Σταματόπουλο, Xoxha και Βαϊόπουλο.

  • Για τον 32χρονο Θοδωρή Μπομπότη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς αποτελεί πιστό στρατιώτη της ομάδας φορώντας τη φανέλα του Ρήγα πάνω από μια δεκαετία.
  • Ο 20χρονος, ταλαντούχος Γιάννης Βλιώρας που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι, αφού πρώτα αγωνίστηκε στην Ακρόπολη Σέσκλου και συνέχισε στην Κ19 του ΝΠΣ.
  • Ο 23χρονος, επίσης ταλαντούχος αμυντικός μέσος Γιάννης Σταματόπουλος όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ρήγα το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου αφού ξεπέρασε με πολλή δουλειά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο ΕΑΚ σε αγώνα με τον Τοξότη.
  • Ο Leonis Xoxha, 21 ετών αριστερός μπακ, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του ΡΗΓΑ ενώ βρέθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας από τη σεζόν 2018-2019, αφού προηγουμένως αγωνίστηκε στον Αστέρα Ριζομύλου, όπου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός την σεζόν 2017-2018.
  • Τέλος, ο 23χρονος Κωνσταντίνος Βαϊόπουλος, ο οποίος έχει καταγωγή από την Χλόη Βελεστίνου, και αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ.

Κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στον Νηλέα καθώς και σε ομάδες της Α’ ΕΠΣ Ροδόπης, όπου πραγματοποιούσε τις σπουδές του στην πόλη της Κομοτηνής.

Ευχές για υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022/2023, που βρίσκει ξανά την ομάδα μας στην Α` τοπική κατηγορία.